Hoe de Regulator Fix op een Ford Pickup Deur


Het venster regulator binnendeur uw Ford truck is een mechanische, scissor-achtig apparaat dat de op- en neergaande beweging van de ruit controleert. In het geval de toezichthouder storingen of breekt, zal het moeten worden gerepareerd of, meest waarschijnlijk, vervangen. Tenzij u toegang tot een extra toezichthouder om onderdelen uit voor de reparatie te nemen hebben, de beste inzet is in deze vacature ervan uitgaande dat je zal worden vervangen van de bestaande toezichthouder als vervangende onderdelen voor de toezichthouder zijn normaal gesproken niet beschikbaar om te gaan.

Instructies


•  Tape de ruit van buiten, omhoog en over het kozijn en de binnenkant te houden tijdens de reparatie.

•  Verwijder de bevestigingen die het deurpaneel aan de deur met behulp van de socket set. In sommige gevallen worden de bevestigingsmiddelen achter plastic bekleding covers, die kan worden verwijderd door voorzichtig wrikken ze een zak schroevendraaier.

•  Pop de trim pinnen onder het deurpaneel uit hun stoel met behulp van de trim pin removal tool. Het is het makkelijkst om de pin in de achterste onttronen, onderrand eerst dan werken je weg in het deurpaneel totdat ze allemaal zijn verwijderd.

•  Til het deurpaneel ver genoeg omhoog om de toegang tot de kracht raam en slot switches mogelijk te maken. Gebruik de pocket schroevendraaier om het harnas stekkers losklikken van de schakelaars verplaats dan het deurpaneel uit de weg. Sommige deuren hebben een binnenwater schild, dat in wezen slechts een kunststof vel gehecht aan de deur met zwarte tape. Trek de plaat zover dat toegang tot de binnenkant van de deur mogelijk maar het vel niet volledig verwijderen.

•  Gebruik de zaklamp om het venster regulator binnenkant van de deur te vinden. In het geval u nodig hebt om het venster motor van de toezichthouder te verwijderen en opnieuw installeren van de nieuwe toezichthouder, moet u mogelijk uitboren de klinknagels die de motor op zijn plaats.

•  Ontgrendelen van de regulator van de tabs aan de onderkant van het venster glas unbolt het dan van de deur aan de onderkant. Eenmaal ontgrendeld, trek hem uit de deur.

•  Steek het nieuwe venster regulator en schroef het terug op zijn plaats door het omkeren van de procedure voor het verwijderen.

•  Schroef het raam motor op de nieuwe regelaar met behulp van de met de nieuwe regulator en de socket set meegeleverde bevestigingsmiddelen.

•  Trek het luik terug over en sluit het venster schakelaar op de kabelboom. Verwijder de verpakkingstape van de ruit en het testen van de nieuwe toezichthouder vooraleer men de deur.

•  Installeer het paneel deur in de tegenovergestelde manier van verwijderen. Als u geschild terug het water schild, plaats het weer voor het installeren van het deurpaneel.


gerelateerde artikelen