Hoe de koplamp wijzigen op een Ford Pickup


Naarmate er meer verbeteringen worden aangebracht in de auto-industrie, worden de koplampen op voertuigen enorm verbeteren als goed. Ze zijn een noodzakelijk onderdeel van het voertuig te worden en zijn gegaan van de dagen van olie lantaarns op de voorkant van auto's, met de hedendaagse halogeen koplampen. Uw Ford pick-up koplampen zijn ontworpen om u maximale visuele afstand geven met een strak design en een stevige constructie. Het vervangen van de koplampen op uw Ford Pickup is een zeer eenvoudig proces dat slechts een paar momenten zal nemen u mee in te vullen.

Instructies


•  Verwijder metalen borgring rond buitenkant van Ford pick-up koplamp te vervangen. Als de schroeven zijn roestig, spray WD-40 op hen om ze los te komen. Zet de borgring en schroeven aan de zijkant om ze veilig te houden.

•  Verwijder de koplamp van de montageplaat. Haal de stekker van de elektrische aansluiting op de achterkant van de koplamp. Neem de nieuwe koplamp uit de doos en steek de stekker in nieuwe koplamp.

•  Plaats de nieuwe koplamp in de montageplaat, zorg ervoor dat het niet op de kop. Plaats de metalen vasthoudring rond de voorkant koplamp en bevestig de ring aan de voorkant van het element met schroeven.

•  Schakel de koplampen te zorgen dat ze goed werken. Plaats het voertuig zodanig dat het is gericht op een stevige ondergrond, zoals een garagedeur en controleer de uitlijning van de koplampen. Als ze uit positie, draai stelschroef aan de zijkant van de koplamp montage aan koplamp aan te passen.


gerelateerde artikelen