Hoe de Keyless Entry op een GMC Reparatie


Hoe de Keyless Entry op een GMC Reparatie

General Motors, of GMC, is de auto-fabrikant van tientallen voertuigen, met inbegrip van de Yukon, Sierra en de Acadia. GMC's late-model auto's zijn allemaal uitgerust met keyless entry afstandsbedieningen, die u toelaten om te vergrendelen en ontgrendelen deuren van uw auto via de afstandsbediening in plaats van het gebruik van uw sleutel in de deur sloten. Keyless entry is een echte gemak voor bestuurders. Stel je voor dat handmatig uw autodeuren te openen in het donker, regenachtig parkeerplaats van de supermarkt met je peuter in je armen. Helaas, zou je keyless entry afstandsbediening stoppen met werken. Als dit gebeurt, kunt u proberen een gemeenschappelijke fix voordat u contact op te nemen GMC.

Instructies


1
Wijzig de batterij in uw keyless entry afstandsbediening. Volgens een GMC dienst monteur, dit is een veel voorkomend probleem GMC monteurs zien.

2
Bezoek uw lokale auto-onderdelen winkel. Zorg voor een werknemer met het model en bouwjaar van uw GMC en wacht terwijl hij lokaliseert de juiste accu voor uw keyless entry afstandsbediening.

3
Koop uw nieuwe batterij. Gebruik een scherp voorwerp, zoals een mes of een dunne schroevendraaier om voorzichtig pop de twee helften van uw keyless entry afstandsbediening te openen. Verwijder de oude batterij, deze vervangen door de nieuwe batterij en pop de twee stukken van uw afstandsbediening weer in elkaar. Probeer uw afstandsbediening. Volgens GMC, dit is de meest voorkomende oplossing. Als uw nieuwe batterij je keyless entry afstandsbediening niet verhelpt, is het raadzaam dat u uw lokale GMC dealer met iemand in de service-afdeling te spreken noemen.

Hints


  • Volgens een monteur bij GMC, als de batterij niet werkt te vervangen, uw afstandsbediening kan worden ervaren van een spervuur ​​van andere kwesties, en moet u contact opnemen GMC monteurs om te informeren over andere fixes. Als GMC je niet kan helpen via de telefoon, moet u uw afstandsbediening naar de service afdeling voor reparatie. Als uw afstandsbediening is niet te repareren kunt u een nieuw product koopt.

gerelateerde artikelen