Hoe de Headliner wijzigen in een Ford Pickup


De headliners in Ford pick-up trucks kunnen losraken en naar beneden vallen of beginnen te verzakken. Een van deze problemen kan veroorzaken zicht van de bestuurder te worden geblokkeerd. Er zijn tijdelijke oplossingen voor verzakkende headliners, waaronder duwen pennen in de headliner, maar deze uiteindelijk naar beneden vallen. De enige permanente reparatie is de headliner te vervangen.

Instructies


•  Verwijder de oude headliner van de pick-up. Gebruik een kruiskopschroevendraaier te nemen van de zonnekleppen en gieten rond de randen van de hemelbekleding. Gebruik een platte schroevendraaier om de lens knallen de lichtkoepel. Trek de headliner neer.

•  Trek de nieuwe headliner in de vrachtwagen door de voordeur, houdt het op een hoek, zodat het niet te kraken of breken. Laat iemand houd de headliner tegen het plafond, zodat u de Phillips schroeven kan installeren in de vormen rond de randen.

•  Installeer de zonnekleppen en de koepel licht door de gaten in de headliner. Druk op de lenskap op de lichte behuizing totdat deze weer op zijn plaats.


gerelateerde artikelen