Hoe de code Verf voor een Ford Pickup zoeken


Hoe de code Verf voor een Ford Pickup zoeken

Autolak banen nemen veel slijtage van straatvuil, barre weersomstandigheden, deuken van andere auto's en schade als gevolg van ongevallen. Dit geldt vooral voor bestelauto's, die vaak als werkvoertuigen. Zodra de verf is bekrast, moet het snel worden gerepareerd om roest te voorkomen dat schade aan de carrosserie onder. Om een ​​bijpassende kleur van een verf dealer bestelt, krijgt u van de vrachtwagen verf code nodig. Het vinden van het op een Ford pick-up truck is eenvoudig.

Instructies


•  Open zijdeur van de truck van de bestuurder.

•  Zoek een label aan de rand van de deur, in het gebied dat zal worden verborgen wanneer de deur gesloten. Het kan ook zijn op de deurstijl. Het label zal meerdere regels tekst te hebben. Op moderne modellen zal het waarschijnlijk ook een barcode. Bijna alle auto's van Ford hebben hun codes op deze plek vermeld. Als de jouwe niet is, controleer dan de binnenkant van het dashboardkastje of de binnenkant van de motorruimte voor een soortgelijk label.

•  Kijk voor een lijn op het etiket - meestal in de richting van de bodem, onder de streepjescode - ". EXT PNT" dat "Exterior Paint" of zegt De twee letters bestaande code afgedrukt naast of boven deze lijn is de verf code.

•  Bel Ford klantenservice op 1-800-392-3673 en vraag de verf code voor uw truck. U moet het voertuig identificatienummer (VIN), die kan worden gevonden op de verkoop van uw truck en registratie documenten te verstrekken.


gerelateerde artikelen