Het volume knop vastzit op mijn iPod Touch


Problemen met een volume knop vastgeplakt op een iPod Touch om de controle van het volume van het apparaat te herwinnen. De iPod Touch kun je het volume regelen op twee manieren: met behulp van de fysieke volume knoppen aan de linkerkant van het apparaat of met behulp van de touchscreen-interface binnen de "iPod" interface zelf. Hoe je het probleem op te lossen hangt af van welke van deze controles is de oorsprong van het probleem.

Instructies


•  Tik op "iPod", en beginnen met afspelen van een nummer; dan proberen om het volume met de knoppen op het scherm als de knop fysieke volume steekt regelen. Als je in staat bent om dit te doen met succes zijn, dan weet je er een probleem met de knop zelf.

•  Houd de iPod Touch "Home" en "Lock" toetsen op hetzelfde moment, dan wachten op het pictogram "Apple" om te verschijnen op het scherm. Tik op "iPod", speel een ander lied en proberen om het volume met de fysieke knoppen bedienen.

•  Kijk naar het scherm en zorg ervoor dat het volume niet op het maximale niveau. Als het is, alle van de vierkantjes onder het icoon "volume" worden ingevuld. Uw knop is niet vast maar, je kan niet op een hoger volume te luisteren.

•  Neem contact op met een erkende Apple-reparatie-vertegenwoordiger als u het probleem niet kunt oplossen door het oplossen van problemen. Probeer niet om het geval van de iPod Touch te openen, want hierdoor vervalt de garantie van het apparaat, zodat u uit eigen zak te betalen voor eventuele toekomstige reparaties.


gerelateerde artikelen