Goede Manieren om Speaker Wire Verbergen


Goede Manieren om Speaker Wire Verbergen

Luidsprekerkabels zijn een noodzakelijk kwaad, het leveren van stroom en signaal naar een luidspreker. Vaak zijn deze draden zijn onaantrekkelijk, vooral wanneer geregen over een leefruimte. Echter, technieken en producten kunnen deze draden te verbergen, waardoor de totale installatie schoner en aantrekkelijker. De meeste van deze voorraden zijn goedkoop, terwijl de meeste technieken gebruiken huishoudelijk gereedschap uit te voeren. Verbergen van luidsprekerkabels is een nuttig proces voor elke strakke en moderne media of home theater.

In-Wall Wiring


De moeilijkste en conventionele techniek, verbergen de draden in een wand, kan op verschillende manieren. Velen kiezen om de draden te laten vallen door middel van een onafgewerkte kelder of kruipruimte. Afwisselend, routering de draden door de muur en over de zolder is handig voor in het plafond of de surround luidsprekers. Nieuwbouw vindt vaak de draden geregen door middel van studs, wat leidt tot verdeelkasten voor de toegang en beƫindiging.

Draad Channel Kits


Channel kits of kanaal vormen, typisch kunststof, die in verschillende grootten basis van de specifieke toepassing. Deze kits omvatten de mogelijkheid met een schaar gesneden. Bovendien zijn alle kits zijn klaar om verf of beits voor echte camoufleren na installatie te accepteren. Channel kits wordt naar een enkele luidspreker kabel of meerdere, op basis van de breedte van het kanaal zelf aanvaarden. Een paar zelfs de schijn van kroonlijst of plinten na te bootsen, waarin een reeks van kanalen binnen.

Split Loom


Split weefgetouw is niet normaal gebruikt om draden gespannen over een kamer te verbergen. Maar achter apparatuurrekken het is gangbaar. Bovendien, split weefgetouw is beschermend en biedt een metalen of plastic golfplaten schild tegen toevallige snij- of schaafwonden. Split weefgetouw komt op rollen, is gesneden met een schaar of schaar en blijft flexibel onder wisselende temperaturen. Split weefgetouw wordt speciaal aanbevolen voor het afdekken van luidsprekerkabels in de auto audio toepassingen, gezien de constante beweging en een verhoogde kans op slijtage en knijpen van de draad.

Zelfklevende Wire


Deze innovatieve luidsprekerdraad oplossing omvat de draad en de mogelijkheid om de draad te verbergen in hetzelfde pakket. Deze kabel is zeer dun, met een geĆÆntegreerde bandvormig bekleding. Het verwijderen van de zelfklevende achterzijde onthult de kleverige kant, die vervolgens wordt vast aan de muur of plint. Het resultaat is een draad zo dun en onopvallend dat zodra geschilderd is het vrijwel volledig onzichtbaar.


gerelateerde artikelen