Flatscreen televisie Problemen


Flatscreen televisie Problemen

Flatscreen televisies zijn enkele van de best verkopende klant elektronica met verschillende maten, merken en technologieën in de markt. Ze kunnen worden gebruikt voor zakelijke of persoonlijke activiteiten, variërend van kleine slaapkamer sets naar bioscopen. De flexibiliteit die wordt verstrekt komt op een kostprijs voor sommige flatscreen sets. Het voordeel van de massaproductie tot lagere prijzen verhoogt ook de kans op uw set problemen.

Duurzaamheid


Flatscreen televisies zijn niet zo duurzaam als buis en projectie technologie vanwege het panel het leven van elke eenheid. Flatscreen televisies hebben geen verwisselbare onderdelen die kunnen worden gebruikt om de levensduur van het apparaat te verlengen. Met projectie televisies, kan een gloeilamp worden veranderd om verder gebruik van de set. Flatscreen televisies zijn massa geproduceerd, waardoor het risico van defecte onderdelen. Dit kan kortgeknipt de nominale bekijken van het leven en zijn een dure oplossing als buiten de garantie.

Beeldkwaliteit


De meeste flatscreen televisies zijn high-definition kwaliteit, maar nog steeds geen volledig beeld kwaliteit en het imago warmte die door buis sets. Sommige flat screen beelden zijn nog te digitale en niet zo glad als gewenst. Pixelization of het scherm slepen is niet zo wijdverspreid, zoals in het verleden; maar dit is nog steeds een probleem dat moet worden overwogen, vooral als het kijken naar sport, actie film scènes of andere snel bewegende scènes. Een ander beeld probleem is het ontbreken van een donkere afbeelding replicatie, die kan wassen schimmige figuren en definities.

Afspiegeling


Plasma flatscreens zijn de best verkochte televisietoestellen; maar vanwege de manier waarop ze zijn gebouwd, ze weerspiegelen ook het meeste licht. Als het niet in de juiste omgeving geplaatst, kan het scherm van de meeste flatscreen televisies als een spiegel geworden als gevolg van de prevalentie van gereflecteerd licht en beelden. De schittering veroorzaakt door deze reflectie kunnen afleiden van de volledige kijkplezier. Sommige soorten maken gebruik van een meer gematteerde scherm, maar de lichtreflectie is nog steeds merkbaar in de buurt van ramen en glazen deuren.

Klinken


Flatscreen televisies hebben een klein formaat, die het mogelijk maakt voor een gemakkelijke plaatsing op muren en brede planken. Dit zorgt voor meer ruimte in de kamers in vergelijking met projectie sets. Het verlies in dat formaat is merkbaar in het geluid verschil, waar de flat screen sets gebruiken gesimuleerde surround-geluid te maken voor het verlies van bereik in audio. Een aparte surround-sound set-up is bijna verplicht, toe te voegen aan het pakket van eisen om een ​​volledige weergave en audio-ervaring op te doen.

Paneel Degradatie


Inbranden, die permanent schade het scherm als links op een statisch beeld te lang, maar ook dode pixels, kunnen één of andere flatscreen televisies onbekijkbaar. Een dode pixel kan vervorming en afleiding veroorzaken op een willekeurige afbeelding. Dode pixels zijn niet voorspelbaar en niet repareerbaar meeste garanties betrekking scherm vervangen wanneer een bepaalde hoeveelheid pixels sterven. Sommige flatscreen televisies bieden nu pixel verschuiven om de kwestie van inbranden te voorkomen.


gerelateerde artikelen