DIY voor een QX4 koplamp


DIY voor een QX4 koplamp

De koplampen op uw Infinity QX4 zijn van vitaal belang voor de veiligheid van u en uw gezin. Rijden met een burn-out koplamp, vooral 's nachts of bij slecht weer kan leiden tot een ongeval of een citaat van de lokale autoriteiten. Gelukkig vervangen van een koplamp op een QX4 is een eenvoudig proces dat 15 minuten duurt. De QX4 vereist 35W HID-koplampen, die kunnen worden gekocht bij de meeste auto-onderdelen leveranciers of Infinity dealers.

Instructies


1
Zet de motor van de QX4 en open de motorkap. Doe de handschoenen.

2
Gebruik een dopsleutel op de negatieve pool van de accu en daarna de positieve pool loskoppelen. Verwijder de batterij uit het voertuig.

3
Schroef de plastic deksel achter de koplamp montage. Verwijder de stekker door deze uit de achterkant van het treksamenstel.

4
Haak de twee metalen beugels die de koplamp lamp op zijn plaats. Trek de oude lamp eruit en vervang deze door een nieuwe lamp. Bevestig de metalen beugels en de elektrische connector.

5
Plaats het plastic deksel weer op de assemblage en plaats de batterij terug in het voertuig. Sluit de positieve pool eerst, dan de minpool. Sluit de kap.


gerelateerde artikelen