De Starter Klikken op Mijn Hyundai, maar de auto zal niet starten


De Starter Klikken op Mijn Hyundai, maar de auto zal niet starten

Als de starter wordt op uw Hyundai kan het de batterij of het kan de starter zelf. In het beste geval is dat het de accu, maar zelfs als het de starter, wanhoop niet. Zelfs een onervaren persoon kan de starter in ongeveer 90 minuten te veranderen uit. Maar laten we eerst het probleem te identificeren.

Instructies


•  Til de kap van de auto en controleer de accuspanning met een voltmeter, terwijl de auto is uitgeschakeld. De rode sonde gaat op de positieve pool en de zwarte gaat op de minpool. Een volledig opgeladen batterij moet uitkomen op 12,5-12,8 volt. Alles wat minder zou kunnen betekenen dat uw batterij is niet sterk genoeg om de starter te drijven. Als de accu slecht is, ga dan naar de volgende stap. Als het goed is, ga dan naar stap 3.

•  Koppel de accu uit de auto, eerst verwijderen van de negatieve pool, met behulp van een sleutel om de moer los te draaien. Verwijder de batterij bevestigingsbeugel met behulp van een sleutel om de moer te verwijderen. Til de batterij uit de auto en zet de nieuwe in. Bevestig het met de bundelbandje. Draai de moer met de moersleutel. Sluit de aansluitklemmen eerste verbindende de pluspool en dan de negatieve. Draai de terminal noten met de moersleutel.

•  Als uw batterij was OK, dan is het uw voorgerecht dat is slecht en je nodig hebt om het te vervangen. Koppel de negatieve pool van de accu. Leg de wiggen achter de achterbanden.

•  Jack de auto tot aan de kant van de bestuurder met behulp van de krik en plaats een krik onder het frame in de buurt van het steunpunt. Til de krik opstaan ​​om het frame van de auto.

•  Kruipen onder de auto en vind de starter. Het is in de buurt van de transmissie en ziet eruit als een ronde bus met elektrische draden die uit het. Markeer de elektrische draden met behulp van een marker en afplakband, wijzend op de juiste locatie van elk een. Koppel de verschuiving controle kabel van de transmissie door het manipuleren van het en los te haken het. Verwijder de snelheidsmeter kabel, met behulp van een sleutel om het los te maken.

•  Koppel de elektrische draden van de starter met een sleutel om de moeren te verwijderen. Haal de stekker van de kabelboom, en verwijder vervolgens de bevestigingsbouten van de starter met een ratel en stopcontact. Trek de starter uit de buurt van de motor.

•  Plaats de nieuwe starter op de motor en draai de bevestigingsbouten met het stopcontact en ratel. Sluit de elektrische bedrading, de moeren met de sleutel, en dan sluit de kabelboom.

•  Sluit de snelheidsmeter kabel om de transmissie en draai deze met een sleutel. Sluit de versnellingskabel door het inhaken van het terug in de hendel. Verwijder de steunpoot van onder de auto.

•  Breng de auto terug naar de grond en de negatieve accukabel weer aan. Draai de moer met een sleutel en dan start de auto om de installatie te testen.

Hints


  • Draag een veiligheidsbril bij het werken onder de auto om vreemde voorwerpen te houden van het krijgen in uw ogen.
  • Probeer deze procedure nooit zonder eerst de accu los te koppelen volgens de instructies. Ernstige elektrische schok tot gevolg kan hebben als je dit niet doet.

gerelateerde artikelen