De brandstofpomp locatie in een Mercedes C280


De Mercedes C280 was een van instap auto's het Duitse merk op basis van de W203 chassis. Dit model kwam van 2001 tot 2007, toen de W203 chassis werd vervangen door de W204 chassis, op welk punt Mercedes liet de C280 model. De C-Klasse lijn van compacte luxe sedans concurreert rechtstreeks met de BMW 3-serie.

Brandstofpomp Locatie


De brandstofpomp in de Mercedes C280 is in de achterkant van de auto aan de passagierszijde in de buurt van de brandstoftank. De pomp is direct naast het brandstoffilter onder het chassis van de auto achter de passagierszijde, achterwiel goed. U kunt een zwart plastic deur te openen in het wiel goed met behulp van een 8-mm dopsleutel die de toegang tot de pomp voor het verwijderen mogelijk maakt.

Functie


De functie van de brandstofpomp is om de juiste hoeveelheid brandstof te leveren uit de gastank door de injectoren en in de motor. Een goed functionerende brandstofpomp doet dit met nauwkeurige druk om ervoor te zorgen dat de motor wordt het ontvangen van de juiste hoeveelheid brandstof op basis van gashendel invoer.

Levering


De brandstofpomp in de C280 levert brandstof aan een atmosferische 2.8 L V-6 motor. Deze motor is de mid-level motor aangeboden in Mercedes C-Klasse modellen van deze vintage. Het is boven de 2.3 L V6 aangedreven C230 en onder de 3,5 L V-6 aangedreven C350 qua prestaties.

Fuel Pump Care


Om het meeste leven en optimale prestaties van de brandstofpomp te krijgen, zorg ervoor dat er geen sediment komt uw gas tank of injector lijnen. Ook moet je je auto niet op een lege tank als deze zet je brandstofpomp onder onnodige stress, waardoor voortijdige slijtage van de afdichtingen en het kwetsen van de algemene prestaties van het pompmechanisme.


gerelateerde artikelen