2006 GMC 1500 Rim Specificaties


De 2006 GMC Sierra 1500 is een pick-up truck verkrijgbaar in all, vier- en rear-wheel-drive versies. Onder deze versies zijn de Denali Crew Cab, werkwagen, SL, SLE1, SLE2, SLT, HD SLE2 en HD SLT. De Sierra 1500 oorspronkelijk detailhandel tussen $ 15.800 en $ 38.775. De Sierra 1500 velgen variëren, afhankelijk van het model.

Wielen en velgen


De 2006 Denali Crew Cab kwam met lichtmetalen wielen en velgen met de optie van chroom in plaats daarvan. Alle werkwagen modellen kwam met stalen wielen en velgen, hoewel het overschakelen naar chroom was ook een optie. Alle van de SL-modellen hebben wielen en velgen voorzien van een mengsel van chroom en staal. De SL Crew Cab bood een optionele upgrade naar lichtmetalen velgen. Alle SLE 1 modellen kwam met chroom-en-stalen wielen en velgen maar bood de mogelijkheid legering. Net als de SLE 1 modellen, de SLE 2 versies een upgrade naar lichtmetalen velgen aangeboden ook. Ze kwamen standaard met een combinatie van chroom-en-stalen wielen en velgen. De SLT modellen kwam met lichtmetalen wielen en velgen. Kopers hadden de optie van chroom in plaats daarvan.

Metingen


De velgen vereisen zes wielmoeren. Ze meten 22 bij 9,5 centimeter.

Kleuren


De buitenkant van de Sierra 1500 kwam in Deep Blue Metallic, Fire Red, Onyx Black, Polo Groen, Sand Beige, Silver Birch, Stealth Gray Metallic en Summit White. De Denali model kwam pas in Onyx Black, Silver Birch Metallic en Summit White. De Sierra 1500 kwam in tin, doek, tin vinyl, neutraal doek, of neutraal vinyl interieur. De Denali kwam alleen met een zandsteen of steen grijs lederen interieur.

Veiligheid


Centrale vergrendeling en elektrisch bedienbare ramen kwam norm. De auto kwam geïnstalleerd met antiblokkeer remmen; en sperdifferentieel was optioneel. Bestuurder en luchtvaartpassagiers zakken en deurvergrendeling met afstandsbediening kwam opgenomen; en een EHBO-kit was optioneel.


gerelateerde artikelen